Wordt er een spelletje gespeeld.

Wordt er een spelletje gespeeld.

Door persoonlijke omstandigheden zijn we ook vandaag wat verlaat met berichtgeving. Vanaf vanavond loopt alles weer als vanouds! 

Laura, Gabriëlle en Gaby lagen vannacht te babbelen over de hele situatie met Tineke. Ondertussen heeft Tineke het één en ander opgevangen in haar slaapkamer die recht onder de slaapkamer van Gaby is.

Het is vandaag een slechte ochtend voor Tineke, ze heeft zeer slecht geslapen, ondanks dat ze een slaappil voor het slapen heeft ingenomen. Wellicht heeft het te maken met de zware dag van gisteren. Ook heeft ze vannacht het gesprek deels opgevangen van het gesprek tussen Gaby, Gabriëlle en Laura, en dat gaat niet in de koude kleren zitten. Tineke zegt tegen Gaby dat ze het gesprek van vannacht voor een deel heeft opgevangen en vraagt aan Gaby wat er allemaal gezegd is. Gaby geeft aan dat er maar weinig is gezegd en neemt een verdedigende en ontwijkende houding aan. Tineke geeft nog steeds niet toe dat ze briefjes heeft geschreven en dat er helemaal geen bewijs is. “Ik schrijf niet in codetaal” zegt ze tegen haarzelf. Gaby zegt dat ze zich versproken heeft, maar Tineke weet niet precies wat ze daarmee bedoelt. Ze vraagt aan Gaby, wat er te verspreken valt. Snel is duidelijk dat Gaby helemaal geen zin meer heeft in het gesprek. Ze richt zich op de picknick van vanmiddag. Daar kan ze aandacht vragen voor deze Christelijke dag. Het is namelijk Goede Vrijdag en is dus voor Gaby een kans om te vertellen over haar geloof. Gaby verlaat het gesprek en de slaapkamer, Tineke blijft verslagen achter.

Zouden de briefjes ooit nog boven water komen en zou Tineke wellicht kunnen toegeven dat zoals Gaby heeft gedaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. coco at 17:40

    tja …dit word moeilijk , wie weet verteld Tineke nu echt de waarheid en heeft ze helemaal geen briefjes geschreven … of mis ik een heel stuk ? wie weet hoe het echt in elkaar steekt ? 1 ding weet ik zeker Gaby verdraait een hoop en liegt erop los

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *