Gaby is niet gekomen om kant te kiezen.

Gaby is niet gekomen om kant te kiezen.

Door persoonlijke omstandigheden zijn we ook vandaag wat verlaat met berichtgeving. Vanaf vanavond loopt alles weer als vanouds! 

Wanneer iedereen na het feestje van Giorgio langzaamaan naar bed gaat, gaan de Laura’s nog even bij Gaby op bed zitten. Onder minder druk geeft Gaby toe dat Tineke een briefje had geschreven en dat Laura dat inderdaad heeft gelezen. “Je zit te liegen tegen ons, om iemand anders te beschermen”,  zegt LauraB. Zachtjes zegt Gaby “Ja”. LauraB vervolgt met, “En eigenlijk is dat heel lief, maar tegelijkertijd ook heel lelijk tegen ons. Volgens mij doe je nu ook iets dat tegen je geloof indruist. Gaby zegt dat ze hier en daar nog fouten maakt en dat ze grenzen moet trekken met Tineke. LauraB zegt tegen Gaby, “Jij bent de enige die ervoor kan zorgen dat je niet meer in deze positie zit. Als je je zo niet prettig voelt, dan moet je ermee ophouden”. Laura geeft ook nog een zetje en zegt, “Je bent misschien onbewust aan het meelopen en zo loop je in Tineke’s fuik”. LauraB zegt nog als laatste, “Je gaat het hier alleen maar redden als je eerlijk bent. Je kunt best iets van iemand vinden, zeg het gewoon. Als je sneaky doet, is het niet cool, laat je er niet door meeslepen Gab”.

Zou Gaby gehoor geven aan de adviezen van de Laura’s. Hoe zou Gaby het moeten zeggen tegen Tineke, zou ze het eerlijk doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 19:26

  Waarom is mijn reactie nu weg gehaald,mag je dan niet meer de waarheid schrijven???
  Ik heb niets onbeschoft gezegd of iemand beledigd….raar hoor..

 2. jolanda at 17:54

  Zij leef uit haar geloofsovertuiging zeg ze.een en al bedrog die meid.Ze voert alleen maar een show op.Wordt tijd dat ze naar huis ga en laura ook,met haar grote mond.die denk dat ze alles mag en kan zeggen.

 3. Manon at 17:01

  En trouwens dat heeft Gaby ondertussen ook toegegeven aan de 2 Laura’s! Ze voelde zich onder druk gezet door hun zei ze zelf dus zei was degene die loog en niet Tineke..

  • Manon at 16:59

   Hoe weet je dat Sonja? Ik lees net dat er een gesprek met Laura en Tineke is geweest en Laura een soort van excuses maakte naar Tineke! Dus hoezo liegt Tineke? De enigste die hier naar mijn idee liegt is Gaby!! En dat op goede vrijdag, foei!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *