Laura is klaar met Tineke.

Laura is klaar met Tineke.

Laura is klaar met Tineke. Wij zien Laura, die tegen Colinda zegt “ik ben leeg”, vervolgens loopt Colinda naar beneden en heet daar Patricia welkom. Vervolgens voegt Colinda zich weer bij Laura en gaat het gesprek verder. Colinda heeft het er over dat Tineke liegt en Colinda zegt dat Tineke dan ook tegen haar liegt, want ik vraag het aan haar!

-- Laura foto 2

Laura zegt Colinda: “dacht je nou serieus dat je haar kunt vertrouwen?” Colinda zegt het dom te vinden, want Tineke krijgt alle ruimte en ze snapt niet dat ze die ruimte niet gebruikt. Ze krijgt aan alle kanten de ruimte en zo ook de kans dit open te gooien. Colinda zegt ” zo ziet ik dat tenminste. Als ik iets gemeens of achterbaks gedaan zou hebben, dan zou ik die ruimte juist pakken, om…… “Tineke schijnt ook slecht over Laura en Gio gesproken te hebben tegenover Gaby. Dat vindt Laura heel gemeen. Ze voelt al vanaf de binnenkomst van Tineke een bepaalde afgunst. Mogelijk, omdat zowel Laura als Gio al zo lang inwoner van Utopia zijn. Colinda zegt Laura dat ze Tineke nog niet over haar heeft horen spreken wel over Giorgio. Laura is het zat dat Tineke een grote bek heeft over anderen. Nu weer tegenover Gaby, een meisje van 18. Het schijnt dat er ook gesproken is over het aanwezig blijven in Utopia. Colinda geeft aan, dat het zo voor Giorgio wel begrijpelijk is dat hij in Utopia wil blijven. Colinda begrijpt ook wel dat het moeilijk is om Utopia te verlaten, ze zegt: “Mei/Juni tot September, dan neem je ook December erbij. Angst om weer buiten te zijn. Angst in de zin van: de oordelen, de kritieken. Ik kan mij voorstellen dat Giorgio daar moeite mee heeft”, zo had Colinda dat gisteren ook met Tineke besproken, zoals zij aan Laura vertelt. Dat je tegen die tijd aan zit te hikken dat snap ik wel. Giorgio zo’n jonge knul zal denken ik zit hier veilig, ik kan hier alles doen en heb hier alle ruimte.  Thuis is het weer verantwoording afleggen en moet ik weer in het gareel lopen. Het blijkt dat Tineke’s mening is dat Gio klaar is in Utopia. Laura zegt ook te merken dat het Tineke irriteert dat Gio heel veel klaar krijgt in Utopia. Even later komt LauraB binnen.

-- Laura 3

Dan zien we in een glimp Ivan langs komen. Het gaat er dan even over dat “het” vies is…. vies, niet echt…. het schijnt naar koek te ruiken (even onbekend wat ze bedoelen) en dan vraagt Laura plomp verloren aan Colinda of ze al sex heeft gehad. Die zegt spontaan: “nee”, we hebben alles samen, behalve dat. “Dat kun je toch niet uit blijven stellen Col”, zegt Laura. dat kun je net zo goed ineens doen. Colinda geeft aan dat Wilco dat niet wil. Colinda geeft ook aan de sex niet belangrijk te vinden en Wilco’s mening te respecteren. Ze wachten wel daarmee tot ze “buiten” zijn. De rest is immers perfect tussen hen. Colinda zegt dat zij en Wilco goede gesprekken hebben en humor en dat vindt Colinda ook heel belangrijk. Dan beklaagt LauraB zich nog eens over het snurken van Wilco in de uitspraak “en wat snurkt die gozer zeg!” Colinda vertelt er niet wakker van te worden. Relaties worden hier snel intens. Kijk eens een maand terug, het groeit hier héél snel door het vele samen zijn. De relatie tussen Colinda en Wilco is al weer 3 maanden  en de relatie tussen LauraB en Joey is alweer 8 maanden, zo vertellen ze elkaar. Het verdere gesprek gaat over de relaties die ze binnen Utopia hebben. Verhalen van vrouwen onder elkaar.

Jullie kunnen dit gesprek in het bijgevoegde filmpje bekijken. Zolang men dit filmpje tenminste niet verwijdert…. nu nog kunnen wij het met jullie delen.

Wat vinden jullie van het negatieve gedrag van Tineke t.o.v. de oudste inwoners van Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Wil at 15:38

  Ik kan het me indenken, die tineke doet alleen de was,krijgt ze in ieder geval nog wat beweging, verschrikkelijk wat een typ, zit nu ook weer op ‘haar’ troon. Het doet haar niks dat andere hard werken, de 2 lauras spelen ook de koningingen hoor, voeren ook niet veel uit, met hun mond wel. Die ratelen lekkere roddels uit, Wat een zooitje daar

 2. Manon at 14:34

  Ik ben ook niet echt een fan van Tineke, maar hoe durft die Laura haar zo aan te spreken? Echt wat een goedkope straatmeid is dat met haar taalgebruik! En dan over een briefje,werkelijk iedere dag zie ik haar samen met die andere Laura op een bankje zitten roddelen en klagen over andere mensen en vooral niets doen! Tineke mag dan met andere bedoelingen zijn binnengekomen,zoals voor het wassen en poetsen! Maar ik zou als ik haar was voor zulke mensen ook niets meer doen.. Ik hoop dat Tineke verstandig is en zelf naar huis gaat..

 3. dorina at 13:24

  Tineke kwam binnen en wilde het huishouding doen en koken en trouwerijen doen. Ze doet niks meer en loopt teklagen teroddelen en tejanken.

  Tineke ga naar huis

 4. Sonja Hiemstra at 11:42

  Mee eens, de Laura’s zijn de echte roddelaars ! Tineke is met heel andere bedoelingen hier binnen gekomen, ze zorgt helemaal niet voor een schone opgeruimde loods en ze past ook helemaal niet in de groep. Die babsdroom heeft ze daar pas verzonnen en de chaos bij haar bed duidt op weinig instelling van structuur. Ze is geen aardig persoon vind ik.

 5. Tony at 07:42

  Is Lauraatje nu boos, omdat er over de Laura’s wordt geroddeld. Kijk eens even lekker in de spiegel en haal die stomme muts van je hoofd. En RODDEL zelf eens wat minder, dan word je ook wat vrolijker, muts !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *