Boycot actie versie 2 vanuit Talpa

Boycot actie versie 2 vanuit Talpa

Daar gaan we weer, eerder schreven we al over een boycot actie vanuit Talpa. Toen der tijd werden alle filmpjes vanaf Youtube verwijderd. Met als rede dat het hun content is. Dat klopt inderdaad, echter neemt het mediabedrijf op deze manier een hoop plezier weg. En sinds vandaag is boycot actie versie 2 bezig, accounts op Dailymotion worden verwijderd.

Trouwe fans delen daar bepaalde gebeurtenissen, leuk of minder leuk aan andere Utopia fans. Wat in onze ogen geen probleem zou moeten zijn maar meer als een promotie gezien kan worden. Verder zullen we het hierbij laten, we wachten nog op een reactie vanuit Talpa zelf. Hier doen we mogelijk later nog verslag over. Wat we jullie alvast wel kunnen mededelen is dat de Utopia nieuws berichten via deze site voorlopig niet / weinig voorzien zullen worden van filmpjes. Uiteraard gaat deze website wel verder met het vermelden van nieuws. Ook al wordt het nu af en toe flink bemoeilijkt! We hopen dan ook voor enigszins begrip, wij vinden het ook niet leuk.

Onze dank gaat uit aan alle streamers die beelden gedeeld hebben!

Team utopiatvshow.nl

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Linda at 10:22

  Nou van mij mogen ze Utopia stop zetten,, het is al lang niet meer wat het geweest is.. vreselijk vind ik het daarom kijk ik ook bijna niet meer. en wat een rare kneusjes zitten in Utopia.. wat heeft die Tineke daar te zoeken.. ? die Chris wat voor een egoïstisch akelijk mannetje is dat… Naomi wat zoekt zij daar met haar spier ziekte mensen die dat echt hebben maakt zij te schande! het enige wat ze doet is janken voor Gio alsof hij van haar is… Gio is een jonge gezonde knul.. laat hem zijn weg gaan.. Gaby met haar god gebeuren.. kind ga lekker naar huis en meld je aan bij Jehova daar zit je tenminste goed op je plaats.. enne doe eens wat aan je spinnenweb op je hoofd.. ieks ..mijn mening gooi deze mensen eruit en zet andere goede normale mensen erin.. maar ik denk dat er bijna niemand meer erin wilt.. en terecht!..

 2. Ladybug at 19:03

  Is Talpa al door John de Mol doorverkocht? Want dan is er nu een nieuw beleid.
  Aan een ieder bij Talpa die ons deze CENSUUR door de strot heeft geduwd zeg: jullie moeten je rot schamen!!

  • Sylvia at 17:56

   Sylvia
   4 april 2015 at 01:21

   Dat Talpa is doorverkocht heeft hier niets mee te maken, want hij doet nu alleen de zakelijke kant niet meer zelf, dus alles wat betreft de financien. De creatieve kant, dus de invulling en inhoud van programma´s blijft JdM zelf doen. Wat ik gisteren al schreef, alle andere sites hebben heel lang gratis en voor niets meegelift op de video´s van Utopia live. Dus daar mogen we blij om zijn..Hij heeft nu eenmaal auteursrecht en het heeft dus niets te maken met CENSUUR. Dat is nl. héél wat anders. Wat er nu is gebeurd is al de 2e keer en de 1ste keer was er nog geen sprake van overname…
   En niet zo SCHREEUWEN A.U.B.!! Schaam je rot;-))

   Sylvia
   4 april 2015 at 01:21

   Dat Talpa is doorverkocht heeft hier niets mee te maken, want hij doet nu alleen de zakelijke kant niet meer zelf, dus alles wat betreft de financien. De creatieve kant, dus de invulling en inhoud van programma´s blijft JdM zelf doen. Wat ik gisteren al schreef, alle andere sites hebben heel lang gratis en voor niets meegelift op de video´s van Utopia live. Dus daar mogen we blij om zijn..Hij heeft nu eenmaal auteursrecht en het heeft dus niets te maken met CENSUUR. Dat is nl. héél wat anders. Wat er nu is gebeurd is al de 2e keer en de 1ste keer was er nog geen sprake van overname…
   En niet zo SCHREEUWEN A.U.B.!! Schaam je rot;-))

 3. Wi at 10:18

  Belachelijk talpa!!!!! Willen jullie zoveel mogelijk paspoorten en fans? Door die boycot zou utopia qua kijkcijfers wel eens flink kunnen gaan dalen. Je willen toch spectaluere tv ?????

  • Sylvia at 01:21

   Dat Talpa is doorverkocht heeft hier niets mee te maken, want hij doet nu alleen de zakelijke kant niet meer zelf, dus alles wat betreft de financien. De creatieve kant, dus de invulling en inhoud van programma´s blijft JdM zelf doen. Wat ik gisteren al schreef, alle andere sites hebben heel lang gratis en voor niets meegelift op de video´s van Utopia live. Dus daar mogen we blij om zijn..Hij heeft nu eenmaal auteursrecht en het heeft dus niets te maken met CENSUUR. Dat is nl. héél wat anders. Wat er nu is gebeurd is al de 2e keer en de 1ste keer was er nog geen sprake van overname…
   En niet zo SCHREEUWEN A.U.B.!! Schaam je rot;-))

   • Sylvia at 17:54

    Deze reactie van mij hoorde onder die van Ladybug te staan. kan hij nog verplaats worden door de redactie van dit forum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *