Wilco staakt, hij bouwt niet aan Le Luifel 2.0

Wilco staakt, hij bouwt niet aan Le Luifel 2.0

Het nieuwe geldsysteem zit Wilco niet zo lekker. Daarom heeft hij een drastisch besluit genomen. Hij besluit niet meer te bouwen aan de nieuwe Le Luifel.

Op het rokersbankje met Colinda bespreekt Wilco waarom hij hiervoor kiest. Ik ga niet aan Le Luifel werken. Ik moet toch producten maken? begint Wilco het gesprek. Hij wil een punt maken omdat hij het nieuwe geldsysteem niets vindt. Colinda weet niet wat ze hoort. Wat is dit? Hij is toch je vriend? Het maakt toch niet uit wat voor systeem er is. Je helpt je vrienden! Maar Wilco houdt voet bij stuk. Iedereen begint nu weer op nul, niemand hoeft het geld meer terug te verdienen, de bonus kunnen ze in hun eigen zak stoppen. Ik help niet omdat we producten moeten maken. Productopia! Mark weet momenteel nog niet dat Wilco staakt en niet verder bouwt aan de nieuwe friettent. Wordt de friettent nog voor de deadline van 12 april gebouwd? Zodat deze dan geopend kan worden op de verjaardag van Mark? We houden het voor je in de gaten! Wat vinden jullie van deze actie?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 11:43

  Ach, waarom verbaasd mij dat nou niet. Wilco krijgt zijn zin niet, dat is zijn steeds terugkerende en oude probleem.

  Net een klein kind, als die niet krijgt wat die wilt gaat ie ook jengelen en weerbarstig doen.

  @Yvon, dat jij je ergert aan Gaby ben ik met je eens. Want ze vertelt onjuistheden over het Paasfeest en blijft dat ook nog, tot overmaat van ramp, consequent doen en volhouden. En is beledigd als er iets over gezegd wordt, in dit geval door de Laura’s. (voor het eerst was ik het met hun eens 🙂 ) Bovendien liegt ze wederom tegen Tineke, over hoe dat gesprek is gegaan.

  Maar ik kan en wil niet ontkennen, sorry voor jou, dat ik Wilco totaal niet mag. Het is toch overduidelijk dat als hij zijn zin niet krijgt of het (o zo goede) idee niet van hem komt, hij bokkig gaat doen.
  Maar goed, verschil van mening moet kunnen en mag gelukkig.

  Ik wens alle fans/kijkers van Utopia, gelovig of niet, fijne Paasdagen.

 2. Marjolein at 05:01

  Als hij dit doorzet is het weer een typische Wilco zet.
  Hij is geen aandeelhouder meer, dus waarom zorgen dat la Luifel productief is!
  Walgelijk mannetje.

 3. Druif at 00:25

  Yvon , wie ben jij om gaby te veroordelen( je zegt dat jij als gelovig mens) je ergert aan haar omdat zij Vader er steeds bij haalt. Kort door de bocht gezegt ze haalt dingen door elkaar en niet met opzet. Je weet niet welke jeugd ze heeft gehad, maar hij was niet makkelijk heb ik begrepen.dan vind ik toch dat het een goede en sociale meid is geworden. Jij als gelovig mens zoals je jezelf bestempelt weet ook dat jij in ieder geval geen oordeel mag vellen . Wat wilco betreft , hij heeft veel gebouwt het heeft ook veel geld gekost ( het kleine mannetje met z’n grote waffel groeit er ook van . Niks als ijdelheid)en de laatste zet waar hij het over heeft kan je ook van hem verwachten

  • Sylvia at 03:09

   Sinds wanneer mag je als gelovige geen mening meer hebben??? Ze haalt geen dingen door elkaar maar ze is gewoon een pathologische leugenaar. Al zo lang ze daar zit heeft ze telkens over allerlei dingen lopen liegen. Ik kijk veel streams en heb haar al tig x over allerlei zaken horen liegen, echt waar. Ik ken genoeg ongelovige mensen die eerlijker door het leven gaan dan zij. Zij is echt geen voorbeeld van een gelovig persoon, in tegendeel. Ze is echt heel stiekem en leugenachtig en wil erg graag interessant doen met haar fabeltjes iedere keer. Er is bij haar echt wel sprake van opzet.

   • anneke at 13:27

    Als je haar aan spreekt met het spreekwoord als pasen en pinksteren op een dag vallen dat ze dat ook nog geloofd

  • Yvon at 09:44

   Nou druif,wie ik ben: een persoon die voor mensen opkomt zoals Wilco,jij schrijft nu ook weer,dat kleine mannetje met zijn grote waffel,ben jij zo’n grote stoere vent,die zo over mensen mag schrijven!!!
   Ik zie en hoor wat Gaby doet,als jij mensen wil overtuigen en wil beleren over de bijbel/het geloof,dan mag ik toch aannemen ,dat je dan op zijn minst het grootste feest,Pasen,goed verteld.
   Neem Ivan,die zegt er verder niets over,hij laat ieder in zijn eigen waarde,zo hoort het ook.
   Maar dat gescheld over Wilco zegt meer over jou,als over Wilco

 4. Ladybug at 23:13

  Yvon, ik ben het helemaal met je eens.Het schijnt dat Wilco als de zondebok wordt gezien. Maar juist hij is iemand die de dingen rechtuit zegt en niet zoals anderen achter de rug om. Hij heeft gebouwd zo lang hij er is. Als hij niet gekomen was had er niets gestaan.

 5. Yvon at 22:31

  Ik vind het wel leuk,als Wilco iets vindt of doet,het is altijd verkeerd.
  Jullie schrijvers hebben altijd kritiek op die man,hij mag het toch niet eens zijn met het beleid,hoe het nu gaat..ik dacht toch,dat hij daar al heel wat gedaan heeft.
  Waarom Gaby niet eens flink aan pakken,die doet de hele dag niets,ik als gelovig mens stoor mij eraan dat zij praat over Vader,maar weet niet eens wat er gebeurt is op goede vrijdag,Pasen het grootste feest.
  Ze liegt er zelfs over tegen Tineke.
  Over bijna iedereen kan je verkeert praten,maar Wilco wordt altijd vernederd met misselijk makende woorden.
  Daarbij denk ik ook nog eens dat hij Mark,uiteindelijk niet in de steek laat.

  • Sylvia at 03:04

   Kan ik me helemaal voorstellen dat je je daaraan ergert als gelovige. Ik vind het ook erg storend, maar past wel bij deze meid die altijd interessant loopt te doen en verhalen loopt te vertellen waar niets van klopt. Denk maar eens aan de danschoreografie, waar ze niets van bakte en haar medewerking werd niet meer op prijs gesteld omdat ze zich beter had voorgedaan. Zo zijn er nog een paar dingen geweest, oh ja, de kaartverkoop voor watoto. Liep ze te vertellen dat er al 41 kaartjes waren verkocht terwijl het er maar 24 waren en ondertussen beweren dat de inwoners ook meetellen, wat ze ter plekke stond te verzinnen. Voor een gelovig iemand vertelt ze welk erg veel smoesjes, waar ik juist oprechtheid en eerlijkheid van haar zou verwachten. Die is echt van de eerste leugen niet gebarsten. Ik vind het een pathologische leugenaar!

 6. lida nagtegaal at 21:26

  Typisch wilco, alshet niet zijn idee is dan is het allemaal niks. Alleen wat hij bedenkt is goed.
  Wat een egotripper, zielig figuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *