Nieuwe Le Luifel arriveert

Nieuwe Le Luifel arriveert

Vanmiddag is er goed nieuws voor Mark, zijn container waar de nieuwe Le Luifel ingebouwd gaat worden wordt geleverd. Op naar Le Luifel 2.0!

Een grote vrachtwagen komt de container leveren en takelt het gevaarte vlak langs de oude Le Luifel. Wilco vindt het erg mooi en de chauffeur vertelt dat er nog wat plaatjes in zitten om de boel af te dekken. Er zit nog wat meer “troep” in zoals een schep en wat materiaal om een hek mee te maken. Gio neemt ook een blik en vind het helemaal top. Wilco vraagt hoe dik de wand is maar dat weet de chauffeur niet. Het is niet normaal zegt Wilco, we moeten er wel een Le Luifel van maken. De chauffeur geeft nog wat tips hoe men het beste kan zagen. De container staat nog niet helemaal stabiel maar dat kunnen jullie vast wel oplossen. Voor de zekerheid vraagt de chauffeur of de container goed staat voordat hij de banden los staat.  Ook Mark is enthousiast en Gio nodigt de chauffeur gelijk uit voor een patatje als Le Luifel klaar is. Daar neemt hij uiteraard hartelijk gebruik van. Gio helpt nog even met de takel banden oprollen, dat scheelt weer werk. Daarna vertrekt de chauffeur weer. En kunnen Mark en Wilco aan de slag. Er moet nog van alles gebeuren totdat het een snack paradijs wordt, de komende tijd is er dus weer wat te doen in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *