Chris is boos

Chris is boos

Nuchtere tuinman Chris is vandaag in een wat mindere bui. Hij is namelijk boos en vertelt aan Gabriëlle wat er aan de hand is.

Chris antwoordt op de vraag wat er aan de hand is dat hij op het punt om echt alles helemaal af te breken. En meer wil hij er niet over kwijt, er lopen kinderen rond die paaseieren zoeken en wil niet de sfeer verpesten die er nu hangt. Niet veel later bespreken Gaby en Joey wat er nou met Chris is. Chris is woest om zijn tuin. Hij heeft nog één duwtje nodig en hij is klaar. Hij is woest dat kinderen over zijn dingetjes heen lopen, hij is woest op Colinda omdat zij al drie weken iets moet rechttrekken en hij is woest op de koeien omdat deze vanmorgen weer losliepen. Joey vindt dat Chris zich een beetje aanstelt. Als Chris zich minder vaak druk zou maken dan was er misschien meer respect voor Chris geweest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Willy at 08:38

  Ik geef chris helemaal gelijk, hij verzet het meeste zware werk van allemaal, roddelen staat niet in zn woordenboek, je ziet ook niemand helpen. ze zouden dat eens bij iemand anders moeten doen zoals de koeien over zn land lopen en het af doen met ja dat kan gebeuren, iedereen zou WOEST zijn geweest. Voor mij is hij DE winnaar.

 2. Tony at 08:10

  Ook zo’n patser, die Joey…weet alles beter, moet altijd zijn zin hebben !!
  Hij begint altijd met ik en dan de anderen, walgelijk mannetje…met z’n roddelvrouwtje…

 3. Helmie at 05:00

  Ze hebben totaal geen respect voor Chris en geen respect voor zijn werk wat hij daar verzet in zijn eentje!! Niemand die hem eens ergens bij helpen, bah een stelletje respectloze intrieste lui daar in die loods…

 4. Tineke at 19:12

  Wat denk je zelf ik zou ook kwaad zijn, vind het heel gek dat veel utopianen wel boos mogen zijn en Chris niet ik vind dat erg opvallen. Chris stelde zich zeker niet aan respect dat gekletst daar over soms weten ze de betekenis daar niet eens van en wanneer je het toe moet passen. Ik vind dat je iets wat iemand ze best voor gedaan heeft te terspecteren ook kinderen waten dat je niet zomaar overal kunt lopen thuis mogen ze ook niet overal door heel banjeren

  • betweter at 16:48

   Denk dat de manier van ventileren niet als zodanig herkend wordt.Lijkt ook meer op boosheid en dan is het moeilijk je te uiten.

  • adriana46 at 22:17

   Precies Ron, zo had ik het ook in het bericht gelezen. Ik heb het betreffende bericht even terug gezocht. En daarin staat inderdaad zéér duidelijk dat Chris heeft afgesproken meer te ventileren zodat het niet tot een uitbarsting komt, zoals voorheen. Dus inderdaad Chris is goed bezig. En héél terecht is hij boos. Dat waar hij voor staat wordt letterlijk en figuurlijk met de voeten getreden. Als ik in zijn schoenen stond zou ik woest zijn!
   Hartelijke groeten en ik neem de informatie komend weekend door 🙂

   p.s. de link naar het betreffende artikel:
   utopiatvshow.nl/2015/03/gesprek-chris-en-joey-over-het-conflict/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *