Utopia nieuwtjes 1 april

Utopia nieuwtjes 1 april

Het laatste Utopia nieuws van 1 april vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je niets hoeft te missen.

 • Gisteren avond was er nog een kleine confrontatie tussen Chris en Nicole. Chris had een opmerking gemaakt over het cordwood huis. Er lag hout en dat kon best even opgeruimd worden. Zonde als het zo blijft liggen
 • Naomi, Bjorn, Gio en Mark hebben de gehele nacht buiten geslapen. De andere bewoners die mee deden aan de droom van Gio zijn uiteindelijk maar weer naar binnen gegaan toen het begon te regenen.
 • De dag begon leuk, het 4 tal wat buiten heeft geslapen hebben de koeien verzorgd met daarna een frisse duik in het zwembad.
 • Op dit moment liggen de meeste bewoners nog bij te komen van vannacht (10:00 uur)
 • Gio zijn operatie vindt binnekort plaats, dit gebeurd als het  goed is a.s. vrijdag
 • Is boer John gestopt met Utopia? Of haalt hij een 1 april grap uit? Hij laat via Facebook weten dat hij een boeketje gehad heeft voor zijn gedane arbeid… Zullen we hem nog terug zien in Utopia of niet?
 • Vanmiddag was Gio verkleed als een paashaas. En nee dit keer geen 1 april grap. Vanmiddag was er namelijk de mogelijkheid om paaseieren te zoeken in Utopia. Het ging er erg gezellig aan toe en de kids waren razend enthousiast.
 • Er wordt druk gewerkt aan de nieuwe Le Luifel. De stroom wordt aangesloten om te kijken wat er nog werkt en de binnenkant wordt eruit gesloopt.

We vullen dit bericht nog meerdere malen aan. Kom je regelmatig even terug? Volg ons via Twitter en Facebook om volledig op de hoogte te blijven.

Met zijn vieren koeien verzorgen

Frisse duik

Paashaas Gio

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 19:59

  Nee Dogfan dat is Naomi niet.Dat is Laura. Ik heb Naomi overdag nog niet één keer iets zien doen.
  Oh dat is niet helemaal waar.Wat ze overdag doet is aan Gio vastplakken en gillen en janken als ze weer eens niets wil horen en de zaken niet gaan zoals zij het wil.

 2. dogfan at 17:00

  en weer negatieve commentaar ,zoals jullie zien staat Naomi op de foto hierboven met een bezem in de hand ,ik snap niet waarom al die mensen alleen maar negatief praten ,waarom kijk je dan nog .
  Ik heb me kostelijk vermaakt met al die grappen ,
  en mensen die niet weten wat een spierziekte inhoud kunnen beter hun mond houden ,

  • anneke at 18:01

   Ik weet iets van spierziekte heb even wat op gezocht.
   Maar zoals zij daar leeft mensen die ook een spierziekte hebben die worden niet goed neer gezet door haar.
   Ik zeg niet dat ze niet die ziekte heeft maar ze buit het uit leuke dingen doet ze wel moet er echt gewerkt worden heeft ze pijn krijgt ze niet der zin heeft ze pijn krijgt ze niet genoeg aan dacht heeft ze pijn,
   Het wordt tijdt dat ze een avond er eens over gaan spreken en het uit gevonden wordt dan kunnen we er anders over oordelen

 3. Marja at 13:48

  Als er wat te beleven valt waar Gio bij is dan is Naomi ook van de partij. Als er gewerkt moet worden heeft ze zoveel last dat ze op bed moet blijven of niet kan werken. Behalve als er een feestje is natuurlijk

 4. anneke at 13:24

  Ais Naomi veel pijn heeft waarom slaap je dan buiten kou doet echt niet goed dan, of moeten de bewoners weer meelij met haar hebben, of wil ze Giorgio niet alleen laten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *