Gio gaat Utopia verlaten

Gio gaat Utopia verlaten

1 April de dag van de grapjes. Eerder bedacht de Utopiaan van het jaar al een grap met Mark. Hij wilde zijn vertrek faken, en besloot dit uiteindelijk toch maar niet te doen om onrust te voorkomen. Echter lijkt Gio van gedachten veranderd te zijn. Gio laat de groep bij elkaar zitten en houdt een speech. Hij vertelt dat hij “naar huis”gaat.

De bewoners zitten klaar voor Gio’s speech. Hij bedankt alle bewoners voor hun medewerking van gisteren. Hij wilde graag nog een nacht in het bos slapen om de groepsspirit te voelen. Gio mag vandaag naar huis. Hij is namelijk al vijftien maanden aanwezig in Utopia. Hij gaat vandaag z’n spullen pakken en vertrekt. De bewoners nemen het uiterst serieus en Naomi barst in tranen uit en loopt woest de loods uit. Gabriëlle voelt de tranen branden en sommige bewoners twijfelen zijn verhaal.En daar krijgen de bewoners krijgen gelijk in, het blijkt een grapje. Opgelucht haalt de groep adem. Laura, LauraB en Naomi, die buiten waren, worden naar binnen gehaald. Klootzak! Dit is echt geen leuke grap! Ik was helemaal in paniek! lacht Naomi door haar tranen heen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 74    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Tony at 08:13

  Jammer dat hij blijft, die Gio. Ook zo’n patjepee-er !! Wijsneus eerste-klas !!
  Met zijn schreeuwvrouwtje..ook zo’n aandachttrekker !!

 2. Ladybug at 00:49

  Hij zit al 15 maanden in Utopia! Is hij bang voor de grote boze buitenwereld geworden?
  Nou, hij heeft met deze smakeloze grap zijn matras weer lekker laten janken.
  Ik hoop echt dat ze die geit naar huis sturen en de Freule van Zure Zucht tot Klaagzang laten blijven.
  Wordt het toch nog gezellig.

  • Sylvia at 01:29

   je zgn. ‘grapje’ over Freule van Zure Zucht tot Klaagzang wordt nu wel erg flauw! Ik geloof dat ik dat in ieder bericht van jou lees, soms met een ander woord ertussen maar toch. flauw hoor, bah, verzin maar eens wat nieuws zou ik zeggen, Freule.

 3. Toet at 13:04

  Nou Nou Nou.Wat hebben we gelachen.Ik heb hem gewoon uit de broek ge-giert .Moet niet gekker worden met die kinderen daar.poe poe poe.

 4. Willy at 11:48

  Dat word nog wat met Naomi als Gio er echt uit gaat, ze red dat daar niet meer, ze kleeft nu continu aan Gio, zij zal er even later ook uit gaan.

  • Mjo at 12:30

   Nou ik denk dat het zo maar zou kunnen dat Naomi eerder Utopia verlaat dan Gio. Want zo lekker gaat het niet met Naomi in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *