Bewoners sliepen in het bos

Bewoners sliepen in het bos

De droom van Gio is om lekker buiten te slapen met zijn allen. Gisteren avond ging die droom tot vervulling. Toen het tijd was om naar bed te gaan gingen de meeste bewoners bewapend met warme dekens en kleding richting het bos. Gio had van te voren gezorgd voor een grondzeil en wat beschutting. Hij heeft naar zijn zeggen het beste plaatsje gevonden voor de camera’s. Helaas was het in het donker moeilijk te zien wat er gebeurde. De bewoners sliepen achter het cordwood huis. Maar niet iedereen deed mee aan de uitvoering van Gio zijn droom. Tineke sliep gewoon in de loods omdat er immers code oranje afgegeven was vanwege het stormachtige weer. Ook Chris besluit niet mee te doen en trekt zich terug in zijn slaapvertrek. De andere bewoners zochten een plaatsje en kropen gezellig tegen elkaar aan. Al snel werd een wijnfles geopend en was er een hapje, enige echte Utopia kaas. Daarna wilde LauraB proosten om het feit dat de droom van Gio nu eindelijk uit zou komen. Maar ook omdat Gio al 15 maanden binnen Utopia verblijft, er werd zelfs gezongen voor de Utopiaan van het jaar. Na veel geklets werd er dan toch nog een beetje geslapen met af en toe een drupje regen.

Zodra er meerdere filmpjes / duidelijkere afbeeldingen en aanvullingen zijn zullen we deze plaatsen. Kom je regelmatig even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *