Mehmet heeft een geniaal masterplan welke een onverwachte wending zal geven aan het spel Utopia

Mehmet heeft een geniaal masterplan welke een onverwachte wending zal geven aan het spel Utopia

Nadat Ivan en Mehmet afgelopen avond achter de computer over de naderende stemmingen hebben gepraat, vervolgen ze hun gesprek boven op de vide. Mehmet heeft een geniaal masterplan die hij met Ivan wil delen. Stel je voor dat iedereen op mij gaat stemmen morgen, 18 stemmen, bam begint hij. Dan zit ik op de bank uiteraard maar daar kan ik niet alleen zitten voegt hij eraan toe. En gaat met een grote glimlach verder. Dit is geniaal en nog haalbaar ook. Als iedereen op mij zal stemmen, kan ik ervoor zorgen dat ik met nog drie anderen op de bank zit als ik mijn drie stemmen verdeel lacht hij. Ivan kijkt hem twijfelend aan. Waarom zo moeilijk vraagt hij. Mehmet blijft herhalen wat voor leipe wending dit zal geven aan het spel. Dus dan moeten wij ook op jou gaan stemmen? Waarom? vraagt Ivan vervolgens. Er wordt hard gelachen door Mehmet en hij geeft toe dat het uiteraard een grapje is maar herhaalt nogmaals hoe geniaal dit zou zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *