Gaat Rienk Utopia verlaten? Hij heeft zijn spullen al gepakt

Gaat Rienk Utopia verlaten? Hij heeft zijn spullen al gepakt

Inmiddels is Rienk al een hele tijd te gast in Utopia. Hij is door Ivan uitgenodigd omdat hij voor Utopia staat en het idealisme naleeft. Echter kunnen Rienk en Ivan het de laatste tijd niet zo goed met elkaar vinden. De twee zijn het vaak niet met elkaar eens en hebben al meerdere flinke ruzies achter de rug. Ook heeft Rienk ruzie met Linda gehad, maar hier heeft hij zijn excuses voor aangeboden. Als alle bewoners afgelopen avond liggen te slapen beweegt Rienk zich geluidsloods door de loods. Hij pakt zijn spullen en laat zijn luchtbed leeg lopen. Op zijn blote voeten sluipt hij vervolgens naar buiten om zijn spullen in zijn fietstas te stoppen. Dan kruipt Rienk achter de computer en na een tijdje besluit Rienk toch weer gewoon te gaan slapen. Maar wat was Rienk van plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *