Rienk biedt zijn excuses aan bij Linda, hij heeft zijn gevoelens op haar afgereageerd

Rienk biedt zijn excuses aan bij Linda, hij heeft zijn gevoelens op haar afgereageerd

Gisteren was het erg rustig in Utopia. Romy krijgt daarom les van Linda in het pottenbakken. Nadat Romy het vier keer geprobeerd heeft neemt ze even een pauze. Rienk die bij de twee zit, ziet daarom de kans schoon om een gesprek met Linda aan te knopen.  Lin, ik wil even zeggen dat het me spijt van gisteren zegt Rienk. Rienk en Linda hebben een heftige ruzie gehad nadat Rienk met Ivan ruzie heeft gehad. Hij geeft aan dat zijn frustraties niet op haar gericht waren. En voegt eraan toe dat hij gefrustreerd was door het voorval met Ivan en dat hij dit op haar heeft afgereageerd. Ook Linda geeft aan dat zij haar kalmte is verloren en zegt dat ze in geen tijden zo boos is geweest op iemand. Rienk vertelt haar daarna dat hij expres zo tegen haar deed omdat hij zo boos was. Hij zocht iemand om zijn frustraties op af te reageren en Linda was helaas op het verkeerde moment, op de verkeerde plaats. Het spijt me benadrukt hij. En laat weten dat hij zich ook herpakt heeft en beseft dat de ruzie fout was. Ik besef mij nu dat het makkelijker is om zijn frustraties op een ander te ventileren dan ze zelf te verwerken en dat de ruzie tussen hem en Linda op die manier tot stand is gekomen. Hoewel Rienk zijn excuses aan Linda aanbiedt is, hij nog steeds niet te spreken over de beschuldigingen van Ivan. Zal hij het ook goedmaken met Ivan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 09:06

    Ach dat is bij Linda wel bekent .
    Doet zij ook vooral als het over Ivan gaat .
    Moet een ieder het ontgelden toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *