Ook de bewoners uit Utopia denken aan Moederdag

Ook de bewoners uit Utopia denken aan Moederdag

Vandaag is het natuurlijk ook Moederdag in Utopia. Fay en Demi kwamen op het idee een video op te nemen voor de moeders van de bewoners. Gisteren hebben alle bewoners dan ook een video opgenomen voor hun moeders.  Ik heb de video gemaakt en die kunnen we nu gaan kijken zegt Fay tegen haar mede bewoners terwijl ze naar het scherm kijken. De video speelt zich af terwijl de bewoners aandachtig kijken. We kunnen helaas niet in Utopia zijn maar we houden van je klinkt het door de loods wanneer de video wordt afgespeeld. Verder is het vrij rustig in Utopia, een echte zondag. Zodra er meer nieuws is komen we snel terug met meer nieuwsberichten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *