De oprotpremie is weer verhoogd door Mehmet en Romy

De oprotpremie is weer verhoogd door Mehmet en Romy

Mehmet en Romy hebben een oprotpremie in het leven geroepen in Utopia. Dit betekent dat iedere bewoner aanspraak kan doen op een geldkistje, die elke dag wordt aangevuld met geld. De bewoners die hier aanspraak op wil maken moet dit aangeven en wanneer de groep het eens is dat deze bewoner het geld mag hebben, moet deze bewoners direct het Utopia terrein verlaten. Vandaag bespreken Mehmet en Romy hoeveel geld erbij komt. Gisteren is de geldpot al bijgevuld tot 11.000 euro. Mehmet vindt dit een erg hoog bedrag en is van mening dat ze daarom even rustig aan moeten doen. Ze moeten het even laten bezinken voegt hij eraan toe. Romy is het met hem eens en vindt het mooi om vandaag 1000 euro toe te voegen aan de pot. Niet veel later roepen Mehmet en Romy de bewoners bij elkaar om over de verhoging te vertellen. We staan momenteel op 11.000 euro en hebben nog drie dagen te gaan zegt Mehmet wanneer iedereen op de banken zit. Aangezien het zondag is, doen we een klein bedrag erbij gaat hij verder. Romy en Mehmet pakken de 1000 euro er stoppen het in de geldkist. Niemand van de bewoners lijkt aanspraak te willen maken op de geldkist.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. bert at 18:31

    Wie doet er dan de boodschappen? Lijkt me wel belangrijk. Wie kookt er dan nog? Wie doet ” mede” de boekhouding? Allemaal Linda en nog eens LINDA.

  2. Ruud at 15:52

    IVAN of linda pak nu dat geld is veel beter voor jullie 😵 want anders hebben jullie niks want maandag zitten jullie beiden lekker op de bank dus wegwezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *