Bas en Mehmet grappen met Ivan over Rienk

Bas en Mehmet grappen met Ivan over Rienk

Mehmet komt de keuken binnen terwijl Ivan de keuken aan het schoonmaken is. Mehmet geeft een complimentje aan Ivan dat hij goed bezig is met schoonmaken. Ik ben blij dat ik ook wat goed kan doen antwoordt Ivan cynisch doelend op Rienk die gisteren commentaar had op Ivan zijn rustmomentje. Mehmet en Bas grappen naar Ivan dat hij best het buitenterrein nog even schoon kan maken en niet alleen maar moet luieren in zijn hangmat. Eén keer in de zoveel tijd kan je best in je hangmat liggen maar niet elke dag lacht Mehmet richting Ivan. Ivan lijkt zich er weinig van aan te trekken en snapt dat ze dollen met hem. Zal Ivan nog met Rienk gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 13:57

    Van bas en mehmet kan Ivan het verdragen .
    En van rienk niet,terwijl dat nou de gast is.
    Nee Ivan heeft het zelf uit de hand laten lopen toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *