Ivan gaat net zo lang ontspannen tot het bij Rienk doordringt hoeveel hij in Utopia doet

Ivan gaat net zo lang ontspannen tot het bij Rienk doordringt hoeveel hij in Utopia doet

Ivan en Rienk liggen elkaar de laatste dagen niet lekker. Ivan heeft Rienk al een aantal keer aangesproken op zijn gedrag maar andersom heeft Rienk dit ook gedaan bij Ivan. De twee waren vanaf het begin goede maatjes maar langzamerhand ontstaan er scheurtjes in hun vriendschap.Wanneer Linda en Ivan samen achter de computer zitten, bevestigt Ivan zijn gevoel over Rienk nogmaals. Linda is druk bezig met het bestellen van de boodschappen wanneer zij voor de grap vraagt of Ivan vegan kaas wil op tosti. Ivan houdt niet van vegan kaas maar geeft aan liever vegan kaas te willen eten dan dat hij de kaas van Rienk opeet. Linda besluit daarom een tosti voor Ivan te maken met vegan kaas.

Wat later is Ivan de keuken aan het vegen. Linda komt weer binnen lopen en Ivan laat sarcastisch weten dat hij zijn taak voor vandaag weer gedaan heeft. Ga je straks lekker met je boekje zitten? vraagt Linda aan Ivan, doelend op Rienk die dit vaak doet om te ontspannen. Ivan bevestigt dat hij dit net zo lang blijft doen, totdat het bij Rienk doordringt dat Ivan genoeg doet in Utopia. Denk je dat je daar iets mee opschiet? vraagt Linda zich vervolgens hardop af maar Ivan geeft aan dat hij er alleen maar om kan lachen. Ik maak er een geintje van en hou het luchtig. Als iemand niet lui is in Utopia ben ik dat wel probeert hij verder uit te leggen. Linda wil graag dat de sfeer in de groep positief blijft en wil dit ook benadrukken aan hem.  Het helpt niet voor de sfeer als je de hele tijd opmerkingen gaat maken voegt ze eraan toe.  Maar Ivan lijkt zich hier niets van aan te trekken, f*ck de sfeer eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *