Rienk maakt Ivan en Linda heel kwaad

Rienk maakt Ivan en Linda heel kwaad

Afgelopen avond heeft Ivan een wandelingetje gemaakt door het bos op het Utopia terrein. Hij heeft zich daar even teruggetrokken en zijn gedachten op een rijtje heeft gezet. Als hij uiteindelijk weer de keuken inloopt, confronteert Rienk hem met een eerdere beschuldiging. Weet je nog dat je mij beschuldigde over het luieren overdag? vraagt hij Ivan. Als Rienk het hem vervolgens kwalijk neemt dat Ivan even rustmomentje had, ontploft Ivan. Ben je niet goed bij je hoofd?! Weet je wel wat ik op een dag doe? Weet je hoe laat ik altijd wakker ben? schreeuwt hij tegen Rienk. En laat hem verder weten dat hij hem helemaal zat is en deze opmerking niet terecht is. Flikker op joh! roept hij fel. Je moet mij ook niet beschuldigen schreeuwt Rienk nog even na als de twee van elkaar weglopen.

Mehmet en Linda zijn getuigen van deze ruzie geweest. De twee snappen niet dat Rienk het nog prettig vindt om in Utopia te wonen. Wanneer Rienk in de gaten krijgt dat de twee het onder andere over hem hebben lijkt het alsof hij water ziet branden. Willen jullie het ook met mij bespreken? vraagt hij confronterend. Ik zou het leuk vinden als mensen stoppen met mij constant te beschuldigen vervolgt hij boos. Dit schiet bij Linda in het verkeerde keelgat waardoor de twee in een heftige discussie belanden. Mehmet probeert het tussen de twee te sussen maar dit lijkt niet te lukken. Wanneer Rienk zichzelf heeft herpakken vraagt Mehmet hem waarom hij nog in Utopia wil blijven aangezien hij ruzie heeft met de persoon die hem uit heeft genodigd. Hij heeft mij uitgenodigd voor idealen en volgens mij is het beschuldigen van een vriend niet oké antwoordt Rienk. Er wordt wat heen en weer gepraat tussen de drie totdat Rienk zegt dat Linda alles wat Ivan doet goedpraat. Is dit dan geen beschuldiging wat je nu doet? zegt Linda gepikeerd. Je spreekt jezelf nu toch tegen? voegt ze eraan toe. Nou en antwoordt Rienk. Dit maakt Linda nog kwader omdat ze vindt dat hij dit constant doet. Voordat ze de tafel verlaat geeft ze hem nog een duidelijke boodschap mee. Als er hier één iemand altijd eerlijk tegen jou is geweest, dan ben ik het. Want ik ben niet zoals de andere mokkels hier die wel over je lopen te ouwe hoeren en leuk doen in je gezicht, dus onthoudt dat vriend benadrukt ze. Dankjewel voor je eerlijkheid antwoordt Rienk met sarcasme. Houd de eer aan jezelf probeert Mehmet te bedaren. Ik zou niet in een huis willen wo…maar voor Mehmet deze zin af kan maken wordt hij onderbroken door Rienk, ik blijf tot het bittere eind…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. kaatje at 10:10

  Linda is gemeen, ze praat zelf achter iedereen zijn of haar rug. En o, Ivan, daar moet je niet aankomen, de griezel.

 2. Bep at 10:32

  Kom je aan Ivan ,ja dan kom je aan Linda.
  Spreek Ivan niet tegen doet Linda ook niet .
  Ach kom op .
  Hou hier eens mee op
  Linda is de grootste stoker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *