Bas accepteert de oprotpremie van 11.000 euro

Bas accepteert de oprotpremie van 11.000 euro

Ik heb het gedaan zegt Bas tegen Demi en Fay. Fay schrikt zich rot heb je het bod geaccepteerd vraagt ze verbaasd. Bas knikt. De tweeling gelooft hun oren niet en wil weten wat Mehmet zijn reactie was. Hij zei dat het heel onverstandig was maar hij heeft het wel geaccepteerd vertelt Bas. Echter lijkt het erop dat Bas helemaal niet van plan is om zonder titel Utopia te verlaten. Ik vertrouw erop dat jullie bij de stemmingen nee zeggen zegt Bas tegen de twee. Blijkbaar wilde Bas met zijn actie vooral een reactie ontlokken. Maar waarom nu al? vraagt Fay hem. Bas heeft besloten te accepteren bij een klein bedrag zodat de andere bewoners het prima vinden dat hij daarmee de poort uitloopt. Hij hoopt dat de tweeling en Romy het daarom tegen zullen houden zodat Bas het Utopia terrein niet hoeft te verlaten met 11.000 euro. Ik ga erover nadenken antwoordt Fay tegen Bas die zijn plannetje al uit elkaar ziet vallen. Oh, jij vindt me straks overbodig? vraagt Bas aan Fay. Ja, misschien wel. Is dat lullig zegt ze terwijl ze haar hand voor haar mond slaat. Zal Bas toch nog spijt krijgen van zijn beslissing? Hij besluit zijn plan aan Romy te vertellen en Demi en Fay volgen hem.

Ik heb op de knop gedrukt begint Bas tegen Romy wanneer ze buiten staan. Waarvoor vraagt Romy die het zich nog niet helemaal beseft. Voor 11k antwoordt Bas. Doe normaal. Even serieus, echt? zegt Romy geschrokken. Bas slaat een arm om haar schouders en maant haar het stil te houden. Maar we gaan er gewoon voor zorgen dat ik niet ga fluistert hij in haar oor. Absoluut antwoordt Romy direct. Ik laat je echt niet gaan voor 11k benadrukt ze. En kan niet geloven dat Bas dit echt gedaan heeft. Wel verzekert ze hem nee te gaan stemmen wanneer het moment daar is en daar is Bas blij mee. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *