De pot van de oprotpremie staat al op 11.000 euro!

De pot van de oprotpremie staat al op 11.000 euro!

Op dit moment zit er 8500 euro in de pot van de oprotpremie. Echter zal iedere dag het bedrag worden verhoogd. Voordat Mehmet en Romy het geld toevoegen aan de pot besluiten ze het bedrag na te tellen. Romy schrikt van de grote stapel geld die Mehmet tevoorschijn tovert. Wat een geld zegt ze zodra ze uitgeteld zijn. Denk je dat iemand het zal nemen? Het gaat nu wel interessant worden zegt Mehmet tegen Romy waarna ze samen naar beneden lopen om de bewoners te verzamelen. Zodra de bewoners zich verzameld hebben op de banken voegen Romy en Mehmet om de beurt briefjes van 50 euro toe aan de pot. De bewoners proberen mee te tellen maar doordat het zoveel briefjes zijn is het moeilijk om de tel bij te houden. Demi heeft 50 briefjes van 50 euro geteld, wat betekent dat er 2500 euro bij is gekomen in de pot. Aangezien er al 8500 euro in de pot zat, betekent het dat de teller nu op 11.000 euro staat. Zal dit bedrag genoeg zijn voor één van de bewoners om afstand te doen van de titel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *