Bas baalt dat Demi, Fay en Romy niet mee gaan in zijn spel

Bas baalt dat Demi, Fay en Romy niet mee gaan in zijn spel

Gisteren is er flink wat besproken over de aankomende stemronde, Bas wil samen met Demi, Fay en Romy op Linda en Mehmet gaan stemmen. Echter kwam Fay hier eerder vandaag op terug en wil het spel niet spelen zoals Bas dat graag wil. Eerder spraken de twee al met Romy en uitten hun gevoel over deze kwestie. Ook Romy zat dit eerdere besluit toch niet helemaal lekker. De dames spreken Bas aan over hun besluit. We voelen ons er niet goed bij beginnen ze. En vertellen hem dat zowel Romy als de tweeling gaat stemmen vanuit hun gevoel. Wat vind je ervan vraagt Demi aan Bas. Ik snap het, maar het is niet handig geeft Bas aan. De tweeling adviseert Bas vervolgens op maandag ook zijn gevoel te volgen. Dinsdag moet je het wel gaan afspreken spreekt Fay uit. Bas is er even stil van en weet niet goed wat hij moet zeggen. Hij baalt zichtbaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 09:39

    Best wel jammer, ik had gehoopt dat ze met z’n vieren vol op Ivan zouden gaan. Ben benieuwd wat ze nu gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *