Ivan heeft spijt dat hij Rienk heeft uitgenodigd om in Utopia te komen wonen

Ivan heeft spijt dat hij Rienk heeft uitgenodigd om in Utopia te komen wonen

Al enige tijd ligt Rienk onder vuur. Zijn verblijf in Utopia wordt steeds vaker in twijfel genomen door de bewoners, vooral Ivan en Linda ergeren zich steeds vaker aan hem. Als ze samen met Mehmet bij de computers zitten, is Ivan benieuwd naar de mening van Mehmet. Wat vind je van zijn verblijf vraagt Ivan aan mede bewoner Mehmet. Ik irriteer me niet aan hem antwoordt Mehmet. Ik vind het een grappige verschijning, heb lol met hem en vind hem af en toe wel eens vervelend voegt hij eraan toe. En geeft aan geen last te hebben van Rienk. Mij beïnvloedt hij toch niet benadrukt hij. Linda onderbreekt hem en vindt dat Rienk andere bewoners wel degelijk beïnvloedt en hiermee dus ook de stemmingen. Ivan geeft aan dat zijn keuze om hem destijds uit te nodigen een verkeerde keuze is geweest. Ik heb de plank volledig misgeslagen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Nans at 16:55

    Ivan je hebt de plank niet misgeslagen alleen is het niet zo dat rienk de vloer moet kussen waar jij op wandelt, als hij je onderdaan was geweest had je geen last van hem gehad!!!! Zal ff lekker zijn dat rienk geen eigen mening mag hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *