Demi en Fay willen hun eigen spel spelen en niet dat van Bas

Demi en Fay willen hun eigen spel spelen en niet dat van Bas

Demi en Fay hebben zich teruggetrokken in het voormalige huisje van Beau. Fay moet echt even iets kwijt bij haar Demi. Hetgeen van gisteren zit haar nog steeds heel erg dwars. Bas adviseerde de twee en Romy om met z’n allen op Linda en Mehmet te stemmen aanstaande maandag. Na een nachtje erover te hebben geslapen, weet Fay het zeker. Ik wil dit niet benadrukt ze. Ook Demi is het met haar eens. De manier waarop Bas het spel wil spelen, schiet bij de tweeling in het verkeerde keelgat. Ik vind het niet erg om het spel te spelen maar niet zoals Bas dat wil gaat Fay verder. Ze heeft er hele nare gevoelens bij. Volgens Demi moeten ze gewoon, zoals altijd, op hun gevoel afgaan. We zijn samen hartstikke sterk en slim voegt ze er strijdlustig aan toe. Fay wil Bas later vandaag gaan vertellen dat ze het niet op zijn manier gaan spelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *