Bas en de tweeling willen dat Romy zichzelf bewijst voor ze met hen een pact mag vormen

Bas en de tweeling willen dat Romy zichzelf bewijst voor ze met hen een pact mag vormen

Bas, Romy en de tweeling hebben sinds het vertrek van Cemal een betere band gekregen. Romy besefte dat ze het spel moest gaan spelen om ver te komen, daarom heeft ze voorgesteld om met Bas en de tweeling een pact te vormen. Maar Bas en de tweeling willen graag dat Romy zich bewijst. Zij moet op Linda gaan stemmen, laat maar zien dat je bij ons wil horen zegt Bas overtuigend tegen Demi en Fay. Bas stelt verder voor dat Romy eerst op Linda moet stemmen, om zo tot de groep te kunnen horen. Wanneer de tweeling dit hoort, moeten ze hard lachen. Het is om een beetje vertrouwen te winnen vervolgt Bas overtuigd van zichzelf. Toch vinden Demi en Fay het een heftige beslissing. Al snel draaien Fay en Demi van gedachten en bespreken ze hoe ze dit aan gaan pakken richting Romy. We moeten zien dat we haar kunnen vertrouwen, door op Linda te stemmen legt Bas verder uit. Het drietal stelt voor om dit te bespreken met Romy.

En dat doen ze wat later op de dag dan ook. Ze gaan met Romy zitten om te beslissen op wie ze gaan stemmen. Met wie zou je het meeste moeite hebben om op te stemmen? begint Bas. Zodra Romy antwoordt dat dit niemand is, legt Bas haar op om op Linda te stemmen. Dit omdat Romy de beste band met Linda heeft. Voor vertrouwen moeten er offers gemaakt worden sluit hij af. Romy kijkt Bas verbaasd aan. Ze wil niet op Linda stemmen maar vindt het nog raarder dat ze een offer moet maken om het vertrouwen van Bas en de tweeling terug te winnen. Ze heeft dan ook geen woorden voor het verhaal van Bas. Ze vindt dat ze gewoon met z’n vieren op een normale manier kunnen beslissen op wie ze gaan stemmen. Alsof ik iets moet doen om hier bij te horen vervolgt Romy beledigd. Demi en Fay proberen het gesprek te redden en leggen uit dat zij volledig Bas vertrouwen en hij op hen. Met Romy is dit nog niet helemaal het geval. En blijft voet bij stuk houden. Ze vindt niet dat ze zich moet bewijzen en wil gewoon op Ivan stemmen omdat hij Cemal naar huis heeft gestuurd. Het viertal lijkt er niet uit te komen en Romy last even een pauze in. Zal Romy uiteindelijk nog instemmen met het voorstel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *