De tweeling heeft de groep geanalyseerd, ze vinden de spanning om te snijden

De tweeling heeft de groep geanalyseerd, ze vinden de spanning om te snijden

Demi en Fay zitten samen in hun hutje wanneer de sfeer in de groep ter sprake komt. Ik vond de sfeer voor het weekend het leukste zegt Fay tegen Demi. Demi kan dit alleen maar bevestigen, de spanning is om te snijden voegt ze eraan toe. De twee vinden het vooral vervelend dat mensen elkaar observeren en aanspreken op gedrag wat zij hiervoor niet deden. Dat vind ik een beetje ongemakkelijk laat Fay weten. Heb je het gevoel dat er twee kampen zijn? vraagt Demi zich hardop af. Fay vindt dit niet het geval maar vindt wel dat de vide veel met elkaar omgaan. Toch geven de dames aan dat ze het nog wel naar hun zin hebben in Utopia.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 09:44

    Natuurlijk zijn er twee kampen, Bas, Fay, Demi en Romy met z”n vieren en Linda, Ivan en Mehmet met z’n drieën. Als Bas en de andere drie slim zijn gaan ze vol op 1 persoon samen. Dat zullen namelijk de andere groep ook gaan doen, Stel dat ze vol op Ivan gaan met 12 stemmen en de andere groep met 9 stemmen vol op Bas. Dan staan Ivan en Bas op de nominatie. Dan komt de amulet ronde waar Bas en Ivan niet mogen meestemmen. Dus dan hebben de ene groep 3 amuletten te verdelen en de andere groep maar 2. Dus dan vliegt Ivan eruit. Hetzelfde moeten ze volgende maand met Linda doen of met Mehmet. Lijkt mij toch het slimste om te doen. Eerst de sterkste eruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *