Linda lucht haar hart bij Rienk over Ivan nadat ze onenigheid hebben gehad

Linda lucht haar hart bij Rienk over Ivan nadat ze onenigheid hebben gehad

Rienk heeft een opmerking gemaakt over Ivan omdat hij te laat uit zijn bed was gekomen om iedereen wakker te maken voor de Utopia boom die verplaatst zou worden. Linda vond hierdoor dat Rienk negatief was over Ivan en heeft hem hierop aangesproken. Ik had vanmorgen al een discussie met Rienk zegt Linda geïrriteerd tegen Ivan. Ivan luistert naar haar maar het lijkt hem weinig uit te maken. Waar ga ik mij druk om maken denk ik dan voegt hij eraan toe. Linda probeert vervolgens uit te leggen dat ze Rienk negatief vindt en hem daarom heeft aangesproken. Het laat alleen maar zien wie hij is zegt Ivan uiteindelijk. Maar Linda laat het hierbij niet zitten. Het is handelen zonder oordeel benadrukt ze.  Ivan geeft aan het te waarderen dat Linda het opneemt voor Ivan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 19:19

    Wat een gigantische slijm k.t, ze gaat constant naar Rienk om haar zogenaamde hart te luchten en flink te roddelen.
    En als het haar uitkomt dan gaat ze vlug naar Ivan om te vertellen wat Rienk wel niet allemaal zegt. En met nadruk dat ze het weer voor Ivan heeft opgenomen!!
    Wat wil ze het slijmspoor loopt achter haar aan!
    Ze heeft zich goed voor heel Nederland in de picture gezet, en alles staat vast op beeld. Ze moeten het achteraf maar eens gaan bekijken dan zien ze gelijk wie de wolf in schaapskleren al die tijd is geweest!!!
    En dat was ze al toen was Madie en José er nog en daarvoor ook al!!
    Ze speelt echt een smerig spel, en als ik Montana was dan zag ik die hele Ivan echt niet meer staan!!
    Met zo een kerel wil je toch niet door het leven. het is zijn weg of geen weg en weet altijd wel weer een verhaal te bedenken waarom het is zoals hij het zegt je wordt er kotsmisselijk van en is voor mij ook absoluut geen Utopiaan van de eeuw en ook Linda de grote opstoker van liegen en bedriegen en een smerig spel spelen!! Ook Bas is absoluut geen winnaar voor mij wat heeft die gast buiten zuipen en om de vrouwen hangen gedaan sinds hij is terug gekomen, nou helemaal niets!!! En Mehmet dat is ook een vieze stiekemerd en absoluut niet te vertrouwen, die speelt ook op zijn eigen wijze een smerig spel.
    Voor mij is toch Romy de echte winnaar van Utopia en ik hoop ondanks haar gebreken dat ze het gaat worden ze verdient het als enige daar!!! Dus ga voor Romy!

  2. knorrie at 13:18

    ik zie dat niet hoor. en al zou ze verliefd zijn. so what? ze doet er verder toch niets mee. laat ze lekker. Linda en Ivan zijn zowat de enige die nog wat doen.

  3. M.Hoedemaekers at 12:50

    Kan Linda niet snappen lijkt wel een bakvis van 16 , stoken en stoken en kletsen en roddelen.
    Moet zij na Utopia nog een baan als maatschappelijk werkster krijgen.
    IK GING NIET NAAR HAAR TOE ! WILDE DOOR HAAR NIET GEHOLPEN WORDEN ZO ONVOLWASSEN BEZIG?

  4. Bep at 12:20

    Linda lucht haar hart niet hoor .
    Linda stookt weer .
    Roddelen .
    Dat doe Linda bommetjes plaatsen
    Vies heel vies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *