Linda spreekt Rienk aan op zijn negatieve gedrag

Linda spreekt Rienk aan op zijn negatieve gedrag

Vandaag zijn de bewoners wakker gemaakt door Ivan, om zo nog even afscheid te kunnen nemen van de Utopia boom die vandaag wordt verplaatst naar Utopia 2. Linda is blij dat Ivan iedereen wakker heeft gemaakt maar Rienk vond dat Ivan nogal aan de late kant was. Even over jouw opmerking over Ivan, ik vind het nogal negatief over Ivan, hij was wel de eerste die wakker was zegt Linda rustig maar duidelijk tegen Rienk. Rienk kan niet goed begrijpen dat dit zo is overgekomen. Het was een grapje voegt hij eraan toe. En loopt weg uit de situatie, omdat hij het flauw vindt dat er zo heftig op wordt gereageerd. Je kan dingen ook te serieus nemen benadrukt hij. Uiteindelijk lucht Rienk zijn hart bij Bas. Zuchtend loopt hij naar hem toe en legt het verhaal uit. Je kan dingen ook een beetje te serieus nemen zegt hij. En laat weten dat hij de humor er wel van in ziet en snapt niet dat Linda het zo heftig opvat. Bas is het helemaal met hem eens en lacht met Rienk mee. Krijgt dit verhaal nog een vervolg?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 15:50

    Voor hem niks, maar Linda is zo verliefd op Ivan, dat ze niet tollereerd van iemand die iets over Ivan zegt. Weg met die 2.

  2. Bep at 10:40

    Wie denkt Linda wel niet wie ze is.
    Dat zei geen tegen spraak heb naar Ivan .
    Ander wel dus .
    Verliefde puber is ze

    • Nans at 13:09

      Ja ivan is sterk genoeg om voor zichzelf op te komen en hoe!!! Hij heeft cemal eruit gestemd omdat cemal concurentie was, hoop dat linda nu populaire inwoner word dan stemt ie linda eruit, dan ziet ze wat ze waard is voor hem!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *