De schommelbank is gevonden, nu de dader nog!

De schommelbank is gevonden, nu de dader nog!

Nog steeds is het mysterie rondom de schommelbank nog niet opgelost en Bas kijkt iedereen indringend aan om te weten te komen wie de dader is. Hij vraagt aan Linda of zij er iets mee te maken heeft maar ze ontkent stellig. Ik vind jou heel verdacht reageren Linda reageert Bas. Ik vind het verdacht dat jij niet ziet dat dat ding weg is als je er langsloopt kaatst Linda terug. Wie heeft de schommelbank? schreeuwt Romy na een tijdje door de loods. Ze snapt niet wie dit gedaan kan hebben en vindt het dan ook totaal niet grappig. Bas laat Romy weten dat hij Linda als potentiële dader aanmerkt omdat ze verdacht reageert. We gaan zo wel zoeken reageert Romy laconiek.

En dat gebeurd dan ook, Romy zet een zoekactie op touw. Romy, Bas en de tweeling zoeken het Utopia terrein af en vinden uiteindelijk de schommelbank. Hebben jullie hem toch verstopt vraagt Ivan als hij hen met de schommelbank ziet. Demi en Fay schieten in de verdediging en vertellen dat zij hem juist gevonden hebben. Of jij was het of Linda en Mehmet zegt Fay. Ivan vertelt dat hij het echt niet is geweest. Ze geloven hem en alle vier zijn ze ervan overtuigd dat Linda en Mehmet hem verstopt hebben. We doen net of we hem niet gevonden hebben, dat is grappig lacht Romy. Hoe lang zullen de vier dit kunnen volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 12:31

    En omdat het Linda was die het deed met mehmet is het leuk.
    Ha ha haaa.
    Ander hoeft hetniet te doen .
    Hou op zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *