Mehmet en Linda hebben tijdens hun grap verkeerd hout verbrand

Mehmet en Linda hebben tijdens hun grap verkeerd hout verbrand

Mehmet en Linda hebben een grapje uitgehaald met de bewoners. Ze doen net alsof de schommelbank in vlammen is opgegaan maar in werkelijkheid staat hij veilig in een hoekje van het Utopia terrein. Om het zo echt mogelijk te laten lijken hebben de twee andere planken hout in het vuur gegooid. Heb je deze planken in het vuur gegooid vraagt Ivan verschrikt als er een aantal planken missen. Linda moet even slikken en barst dan in lachen uit. Oh jee, ik dacht dat het brandhout was roept ze verder uit. Ivan kan er niet om lachen en wordt kwaad. Pyromaan dat je bent! Je kunt niet alles in dat vuur flikkeren. Dat hout was voor de hottub voegt hij eraan toe terwijl hij boos wegloopt. Linda heeft nog steeds de slappe lach en laat weten dat ze het afgelopen avond aan Mehmet heeft gevraagd. Ja hoor, dat ga je aan Mehmet vragen zulke dingen eindigt Ivan hoofdschuddend.

Als Mehmet iets later van Linda hoort wat er gebeurd is gaat hij zijn excuses aanbieden bij Ivan. Klote joh, het spijt me. We hebben er denk ik zes in het vuur gegooid voegt hij eraan toe. De ergste woede bij Ivan is gezakt en hij laat weten dat hij nog genoeg hout heeft maar het dan alleen nog op maat moet zagen. Ja maar ik houd daar niet van als mensen daar hun best al op hebben gedaan. Het zal niet meer gebeuren geeft Mehmet op het einde van het gesprek aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *