Mehmet en Linda halen een grap uit met de groep en gooien voor de grap de schommelbank op het kampvuur

Mehmet en Linda halen een grap uit met de groep en gooien voor de grap de schommelbank op het kampvuur

Afgelopen avond hebben de bewoners een kampvuur gehad. Iedereen besloot daarna langzaamaan naar bed te gaan maar Mehmet en Linda hebben nog een idee wat ze bespreken. Het tweetal wil de overige bewoners voor de gek houden door te doen alsof ze de schommelbank verbrand hebben. Om het zo echt mogelijk te laten lijken zoeken ze in het schuurtje naar eenzelfde soort haken als waarmee de bank vastzit. Na een lange zoektocht in het schuurtje hebben Linda en Mehmet iets gevonden wat er op lijkt. Ik denk alleen dat Ivan meteen doorheeft dat dit niet de echte haken zijn zegt Linda peinzend. Na nog een tijdje zoeken hebben ze al hun materiaal verzameld en lopen ze richting het kampvuur en gooien daar een aantal planken op het vuur die door moeten gaan voor de schommelbank. Daarna verplaatsen ze de echte schommelbank naar een uithoek van het Utopia terrein. Dit lijkt wel echt zo toch? vraagt Linda trots aan Mehmet als ze de haken in het vuur heeft gegooid. Het vervolg lees je zo terug in een nieuw nieuwsbericht.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *