Demi en Fay hebben hun twijfels over de plannen van Bas

Demi en Fay hebben hun twijfels over de plannen van Bas

Bas, Romy, Demi en Fay zijn al een aantal dagen in gesprek, omdat zij een pact willen vormen tijdens de eerst volgende nominatieronde. Zo heeft Bas voorgesteld om zes stemmen aan Linda te geven en zes aan Mehmet. Omdat Romy haar betrouwbaarheid nog moet bewijzen, hebben Bas en de tweeling aan Romy gevraagd of zij op Linda wil stemmen. Als Demi en Fay met z’n tweeën zijn, begint Fay weer te twijfelen. Het voelt toch niet helemaal goed om zo met hun over de stemming te praten zucht ze. Dan moeten we het stoppen antwoordt Demi, maar dit is niet waar Fay direct op uit is. Ik weet het niet, ik voel me er niet prettig bij gaat Fay verder. De twee komen tot de conclusie dat ze het niet helemaal eens zijn met de dingen die Bas zegt en doet. Ik wil niet dat hij onze kop gaat kosten benadrukt Demi. Hij verschuilt zich achter ons gaat Fay verder. De tweeling besluit daarom om eerlijk tegen Bas te zeggen dat hij niet met alles weg kan komen en hen alles kan laten doen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *