Romy weet niet hoe ze moet stemmen, het liefst wil ze wraak nemen op Ivan

Romy weet niet hoe ze moet stemmen, het liefst wil ze wraak nemen op Ivan

Bas, Fay en Demi hebben Romy een voorstel gedaan. Zij willen een groepje vormen met z’n vieren maar Romy moet zich dan wel bewijzen door op Linda te stemmen. Romy was hier absoluut niet over te spreken en ook de tweeling krabbelde later terug. Toch willen de vier nog samenwerken, maar hoe gaan ze dat nu doen. Romy besluit de tweeling afgelopen avond nogmaals op te zoeken. Zij is er nog niet over uit aan wie ze haar stemmen wil geven. Ergens wil ik gewoon wraak nemen zegt ze, doelend op Ivan. Demi en Fay begrijpen dit maar benadrukken dat ze met drie stemmen niet heel ver komt. Dit zet Romy weer aan het denken en ze slaakt een diepe zucht. Ik wil er gewoon even een nachtje over slapen gaat ze verder. Het voelt voor haar niet goed om op Linda te gaan omdat Bas dat wil. Wat moet ik dan zeggen vraagt Romy zich hardop af. De dames besluiten er nog even goed over na te denken. Misschien is dit wel de laatste keer dat we moeten stemmen sluit Fay af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *