Rienk wordt emotioneel door een verrassing van Romy en de tweeling

Rienk wordt emotioneel door een verrassing van Romy en de tweeling

Een tijdje geleden hebben Romy, Fay en Demi een kaas-test verrassing voor Rienk gepland. Omdat hij zo van kaas houdt, hebben de dames verschillende kazen besteld die ze hem willen laten proeven. Een klein probleem is het feit dat Rienk heeft besloten om te gaan vasten. Toch bereiden de dames hun verrassing voor. Ze zorgen voor een spuugbakje zodat Rienk de kazen niet hoeft door te slikken. Tijdens de voorbereidingen hopen ze dat Rienk op hun verrassing in wil gaan. Als het kaasplankje af is wordt Rienk gehaald en geblinddoekt naar het dakterras van het penthouse gebracht. Op het dakterras aangekomen mag Rienk zijn blinddoek weer afdoen. Wij hebben iets voor jou geregeld in de periode dat we nog niet wisten dat je ging vasten legt Fay uit. Oh nee toch, dat meen je niet antwoordt Rienk waarna hij het kaasplankje ziet. Op dat moment wordt hij wat emotioneel. Jullie zijn zo lief snikt hij terwijl de drie dames hem een dikke knuffel geven. Rienk merkt al snel op dat hij inderdaad aan het vasten is en niet kan kiezen tussen dit lieve gebaar en de belofte aan zichzelf. Maar wij hebben er iets op bedacht zegt Demi, waarna ze het idee van het spuugbakje uitlegt. Hier stemt Rienk mee in en en de kaas-test kan beginnen! Eind goed al goed zullen we maar zeggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *