Romy, de tweeling en Bas bespreken wat ze verder moeten doen tijdens de komende nominatie

Romy, de tweeling en Bas bespreken wat ze verder moeten doen tijdens de komende nominatie

Romy is van het gesprek met Demi, Fay en Bas weggelopen. Niet veel later komt Bas naar haar toe en Romy laat weten dat ze het voorstel maar raar vindt. Waarom vertrouw je me niet vraagt ze. En merkt vervolgens op dat hij haar al twee jaar kent en had verwacht dat hij haar blindelings zou vertrouwen. Maar volgens Bas gaat het niet om vertrouwen. Hij legt uit dat Romy graag het spel wilde spelen en dat dit het spel nou eenmaal is. Hij merkt op dat ze er niet voor is gemaakt, omdat ze niet zonder emotie kan spelen. Het is een soort van ontgroening voegt hij er triomfantelijk aan toe. Romy antwoordt dat ze dit niet had verwacht van Bas.

Uiteindelijk komt het groepje weer bij elkaar. Nadat Romy nog een keer aan Demi, Fay en Bas heeft uitgelegd dat ze zich niet wil en hoeft te bewijzen, voegt ze eraan toe dat ze graag Ivan eruit wil stemmen. Dit omdat hij afgelopen maandag zes stemmen op Cemal heeft gegeven. Bas begrijpt dit maar vindt dat ze Ivan pas later eruit moeten stemmen, omdat er nog veel dingen voor het eindfeest geregeld moeten worden. Het viertal praat nog even verder op wie ze nou moeten stemmen. Een ding is in ieder geval duidelijk, we moeten altijd voor elkaar kiezen op dinsdag benadrukt Demi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *