De bewoners komen erachter dat de schommelbank weg is

De bewoners komen erachter dat de schommelbank weg is

Fay merkt op deze nieuwe dag als eerste op dat de schommelstoel weg is. Als ze Ivan tegen komt vraagt ze hem dan ook waar deze is. Ivan haalt zijn schouders op en vraagt of Demi en Fay hem verbrand hebben. Tuurlijk niet, ik mag hopen dat hij niet op het vuur is gegooid antwoordt Fay een tikje bozig. Demi gelooft niet dat de bank verbrand is en Ivan geeft aan dat hij eerder naar bed ging dan Demi en Fay. Mehmet en Linda zaten nog buiten toen iedereen naar bed ging zegt Demi. De tweeling vertelt ook tegen Linda dat de schommelbank weg is als ze naar beneden komt. Niet roept ze en ze stormt naar buiten. Daar komt ze Bas tegen en ze vraagt of Bas iets weet van de schommelbank maar hij haalt verbaasd zijn schouders op. Demi en Fay blijven verbouwereerd achter en denken dat Linda er ook niet van weet. Bas vindt het toch een rare situatie en loopt een rondje over het Utopia terrein om te kijken waar de schommelbank is gebleven maar zonder resultaat. Als Mehmet zich in de loods laat zien vragen Demi en Fay hem naar de schommelbank maar ook hij ontkent dat hij iets weet. De bewoners zijn nog niet achter het mysterie van de schommelbank, zullen ze daar wel snel achterkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Nans at 11:50

    Ja heb liever nu meteen publiekstemmen, lijkt me ook eerlijker dan dit gekonkel. Denk dat de utopianen zelf ook wel naar huis willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *