De naderende nominatieronde roept veel spanning op bij Bas

De naderende nominatieronde roept veel spanning op bij Bas

De nominatieronde van morgen roept veel spanning op. Als Bas afgelopen avond even in de buitenlucht staat, wordt hij vergezeld door Demi en Fay. Wat is er? Je bent vandaag heel erg uit je doen vallen de twee met de deur in huis. Bas geeft toe dat hij de naderende nominatieronde erg spannend vindt. Knijp je hem een beetje dat je erop komt? vraagt Fay. Bas knikt. Bang is een groot woord voegt hij eraan toe maar de kans is veel groter om op genomineerd te worden dan vorige week. Linda zal ook weer meestemmen, dit verandert een hoop denkt hij. Ik ben benieuwd wat Ivan, Linda en Mehmet gaan doen laten Demi en Fay weten. In het ergste geval ga ik met 11.000 euro naar huis lacht Bas, doelend op de oprotpremie die hij aanvaard heeft. Zal Bas in de gevarenzone terecht komen of is hij nog een weekje veilig?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *