Enkele bewoners aan een elektro-stimulator.

Enkele bewoners aan een elektro-stimulator.

Mark, Giorgio, Ivan en Joey ervaren even de pijn  die Naomi voelt, ze worden vast gemaakt een zogenaamde elektrostimulator.

Ivan aan stimulator

Vanwege het onbegrip van de spierziekte HNA van Naomi, heeft Mark twee mensen langs laten komen dat met speciale apparatuur de pijn kan nabootsen wat Naomi voelt wanneer zij een aanval krijgt. Mark, Giorgio, Ivan en Joey hebben zich aangeboden om zich als proefkonijn op te stellen en gaan bijna letterlijk met de billen bloot. De heren moeten de broeken uit doen om een betere geleiding te krijgen. Zodra de apparatuur wordt aangezet en de stroomschokken zichtbaar het lichaam bereiken, zie de gezichten van de heren vertrekken. Hoe hoger de stroomstoten worden opgevoerd, hoe roder ze worden en harder beginnen te gillen, krijsen zelfs, het zweet staat letterlijk op het voorhoofd. De andere bewoners hebben eigenlijk wel schik, ondanks ze begrijpen dat het geen pretje is om die stroomstoten te ervaren. De man die de apparatuur bedient zegt tegen Naomi, “Je ziet de nu reacties ontstaan van het lichaam die jij ook moet herkennen”. Naomi lacht hard om hetgeen ze ziet van de heren, maar ze knikt, hoewel ze het ook best wel zielig vindt voor de heren. Naomi is heel blij dat ze nu hebben kunnen ervaren, wat zij soms ook voelt tijdens zo’n spieraanval.

Mark aan stimulator

Naomi wordt ook aan de stimulator aangesloten echter bij haar werkt het net even iets anders, het apparaatje zorgt ervoor dat Naomi juist minder pijn heeft. Joey vraagt aan de man of ze het apparaatje niet gelijk bij hem kunnen aftikken, want de groep wil het voor Naomi aanschaffen. Nicole, zegt, “Ik heb nog € 300,=”. Waarop Joey zegt, “En ik heb €500,=”. Ze besluiten dan ook om het apparaat aan te schaffen.
Is dit niet een  leuk en fijn gebaar, zou het niet fijn zijn als ze zo altijd met elkaar om zouden gaan, dan heb je wellicht een goede samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. lena at 12:18

  Wat een onzin . Ik heb naomi nooit zo zien kreunen van de pijn of svhreeuwen. Maar voor de show is het heel leuk. En dan kan naomi nog meer op bed liggen . Behalve als er feestjes zijn en als ze kan wippen natuurlijk. Dan is er totaal geen pijn. Verwend nest.

 2. Hannah at 21:16

  Dit is duidelijk geregiseerd, ik kijk zelf geen streams maar las ergens dat Mark naar de zenderkamer moest en toen met dit plan kwam. ( zoveel gaan Mark en Naomi toch niet me elkaar om)
  Omdat veel Utopia volgers twijfelden aan Naomi (wel pijn bij schoonmaak etc. En geen pijn bij stoeien of vrijen met Gorgio) is dit in het leven geroepen, denk ik.

 3. Willy at 21:03

  Ik snap er niets van, idd in de buitenwereld kan je ook zo een apparaat gebruiken hoor, met vergoeding. Van die pijn prikkels klopt niets van ,was een hoge dosering, Wel fijn voor haar dat het wat pijn wegneemt. Maar dat neemt niet weg dat ze alleen maar wat fotos kan nemen, wat ik niets bijzonders vind, en liggen wachten tot de volgende zich aan dient, want ze doet er niets aan,,ik vind haar vreselijk verwend en bekakt.

 4. Marja at 20:21

  Als ze de tens echt nodig heeft krijgt ze het via haar arts vergoed van de verzekering. Idioot om het zo maar aan te schaffen. Ook is het niet te vergelijken wat de anderen voelen, het apparaat is natuurlijk veel te hoog aangezet. Nu kan ze in ieder geval weer elk ogenblik op haar nest gaan liggen, pijn of geen pijn

  • Sylvia at 03:50

   Ja precies, dat dacht ik ook al, dat ze die Tens bij de heren te hoog hadden gezet en bij Naomi lager. Ik heb hem ook gekregen via de specialist, kwestie van even aanvragen en klaar. heel bizar weer. Hoop wel dat ze het haar even uitleggen welk programma ze moet gebruiken en heel lang. Lijkt me wel erg misleidend wat ze geflikt hebben, neemt ze straks dus nog meer iedereen in de maling dat ze zoveel pijn heeft. Dan zou zijn ook de hele dag lopen te shaken van de pijn, dat kun je echt niet onderdrukken als het zo erg is,… zeker een 1 april grap, wel een hele slechte!!

 5. Ladybug at 19:54

  Wat een ondoordachte aanschaf! En waarom moeten ze voelen wat Naomi voelt? Zodat er nóg meer begrip voor onze gillende geit wordt opgebracht? Zodat je je niet meer aan haar mag ergeren?
  Fantastisch gedaan domme Mark met je simulator actie, dat komt Naomi heel goed uit.
  Nu kan ze heerlijk ’s nachts actief blijven en overdag op haar bed blijven liggen!
  Ze krijgt alle begrip want niemand durft meer iets te zeggen van het feit dat ze niet functioneert.

 6. anneke at 18:16

  Moet haar arts geen toestemming voor geven of kan je zomaar dat apparaat aan schaffen en ik hoop echt voor haar dat het blijft helpen, en dat het geen speel goed gaat worden voor de mannen.
  En waarom ze toen ze in de buiten wereld was zuks nog niet was voor haar.
  Dit is toch ook geen 1 April grap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *