Bas en Cemal hebben gezoend!

Bas en Cemal hebben gezoend!

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en deze begon met het koffiemoment van Gert-Jan. Wat werd er besproken tijdens deze bijeenkomst?

Er werd terug gekeken op afgelopen nacht. Want toen zaten Romy, Cemal, Bas en Do gezellig met elkaar in het nieuwe bad. Na een tijdje begonnen ze elkaar uit te dagen eindigde dit in een zoenende Bas en Cemal. Nou Cemal begint Jessie, als jij eens begint met te vertellen wat je samen met Bas gaat doen vandaag. De rest van de groep schiet natuurlijk in de lach. Nou antwoordt Cemal, Bas en ik gaan eerst drie uur samen tijd doorbrengen en daarna zien we het wel. Hebben jullie nu een driehoeksverhouding? grapt Benjamin. Ja gaat Cemal lachend verder, want Do vindt het niet leuk. Anders was het een vierhoeksverhouding. Maar nu valt ze er dus buiten. Wat zo’n bruiloft niet allemaal los kan maken hé? voegt Gert-Jan er  lachend aan toe. Ik hoorde dat Cees ook bijna overstag ging! vult Jessie er aan toe. Kortom het was afgelopen avond een wilde bedoeling. Enfin we gaan op naar de volgende gebeurtenis het centraal. Dit verschijnt zo in een nieuw nieuwsbericht. Hou je de website in de gaten? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. anneke at 18:21

    Hoe erger kan het ook worden, dit doet volgens mij niet goed voor het programma.
    Of je moet hier van houden , ik vind dit niet erg maar moet dat in beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *