Het centraal van 18 april

Het centraal van 18 april

Nadat het zoen incident van Bas en Cemal besproken is duurde het niet heel veel langer voordat er nog meer besproken werd. De bewoners gingen namelijk bij elkaar zitten voor een centraal. Hier lees je alle besproken punten van 18 april terug.

Opening centraal
Rowena zal het centraal leiden en begint met de agendapunten. Waar beginnen we mee? De markt? Vervolgens krijgt Victoria het woord. Ze vertelt de bewoners hoe het staat met de standhouders.

De financiën
Cees komt aan het woord om de financiën te bespreken. Hij benadrukt dat niemand zich zorgen hoeft te maken. We lopen achter met de boekingen, maar het is geen grote zooi legt hij verder uit. Daarna presenteert hij de geldzaken rondom Do haar theatervoorstelling. Ik vond het een hele heftige middag merkt Cees op. Er is in totaal 531 euro in het laatje gebracht. En één euro van elk verkochte kaartje wordt gedoneerd aan STOP Pesten NU voegt Benjamin eraan toe.

Wie doet de boekhouding
De achterstand van de boekhouding is daarna onderwerp van gesprek. Niemand hier is een boekhouder en dat is een vak apart begint Rob. We hebben het gewoon niet in huis, misschien komt het nog binnen… Het boekhoud team stelt voor om de boekhouding uit te besteden aan een derde partij. Dus iemand van buiten Utopia. Dit kost geld, maar dan weten de bewoners zeker dat er een specialist aan het boekhoudkundige roer staat.

Verjaardagscadeaus
Gert-Jan stelt voor om een vast bedrag beschikbaar te stellen voor verjaardagen. Zie het als een zakelijk cadeau voor medewerkers legt hij uit. Het gaat om vijftig euro uit het potje van de B.V. De bewoners stemmen voor. Doen we dat vanaf 1 januari? zegt Cees grappend, omdat er al een aantal bewoners jarig zijn geweest. Iedereen moet lachen. Met terugwerkende kracht, ja antwoordt Gert-Jan, die ook al jarig is geweest.

Midgetgolfbaan
De bewoners zijn aangekomen bij het een-na-laatste agendapunt. Jessie krijgt het woord. Hij wil een midgetgolfbaan maken samen met Cees. Ik geloof er wel in voegt Cees eraan toe. Ook Gert-Jan ziet het al helemaal voor zich. Dat we zelf obstakels maken. Een kasteeltje bijvoorbeeld.

Videoclip en einde centraal
De single van Rowena is al een tijd beschikbaar maar er mist nog een videoclip. Daar wil Rowena verandering in brengen. Ze werd gisteren geïnspireerd door de theatervoorstelling van gisteren. Het lijkt Rowena mooi om een theatervoorstelling aan haar single te wijden. Waarin ik de hoofdrol speel zegt ze. Dan kan ik non-verbaal mijn verhaal vertellen. Naar aanleiding van deze voorstelling kan er eventueel een videoclip worden gemaakt. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:44

    Een boekhouder is goed maar dat kost geld en hoe kom je aan geld : 1 minder tot niks drinken of alleen in het weekend : 2 verjaardagscadeaus helemaal afschaffen iedereen en geen uitzondering maken en doe het met een taart zelf bakken : 3 Jessie die samen met Cees moet werken voor een midgetkolfbaan hoe verzin je het waar moet dat komen en de aanschaf waar haal je het geld vandaan voor de golf uit rusting .
    Heb het idee ook dat ze zelf niet veel verzinnen en dat dit op gedragen wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *