Stem nu! Wie nomineer jij?

Stem nu! Wie nomineer jij?

De verkiezingsperiode is aangebroken in Utopia en dat betekend dat jij ook mag stemmen. Vanaf vandaag mag jij kiezen wie van de vaste bewoners volgens jou Utopia moet verlaten. Maar hoe werkt het ook alweer?

De komende 24 uur mag je stemmen… Jij bepaalt wie de publieksstem krijgt! Stem op je minst favoriete bewoner en wie weet moet die straks Utopia verlaten. Je hebt tot morgenochtend 9:00 uur!

Hoe zit het ook al weer?

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
  • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar je kunt ook kijken of je een Elite stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.

Stem ook via de Utopia app
Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app. Deze kun je downloaden in de App Store en Google Play. In het hoofdmenu van de app vind je de knip ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu. Weet jij al op wie je gaat stemmen?

Stem dan hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *