Romy en Jessie praten over hun irritaties

Romy en Jessie praten over hun irritaties

Er is afgelopen avond van alles gebeurd. Tijd om even terug te kijken dus. Zo hadden Jessie en Romy een gesprek op de schommelstoel over irritaties.

Het is heel toevallig dat de stemmingen eraan komen, maar dit gesprek had ik al een paar dagen geleden willen doen begint Romy het gesprek met Jessie. Ik vind jou een topper, dat weet je. Maar wij hebben dezelfde persoonlijkheid waardoor we soms een beetje botsen vervolgd ze. En legt daarna uit dat ze dat soms wel lekker vindt. Een beetje tegengas, want dat krijg ik totaal niet van Cemal voegt ze eraan toe. Wel wil ze het uitgesproken hebben. En het lijkt haar verstandig dat zij en Jessie elkaar beter leren kennen, zodat conflicten in de toekomst kunnen worden voorkomen. Het is helemaal niet nodig want andere mensen zullen dat anders opvatten, die kennen jou beter. En jou humor en hoe jij soms dingen direct zegt en ik heb een keer mijn dag niet. Dan kan ik het heel anders interpeteren. We moeten nog zo lang met elkaar. Ik wil jou dan beter leren kennen en jouw grapjes beter begrijpen. Jessie lacht als Romy is uit gepraat. Die ga je niet begrijpen, denk ik reageert hij. Maar Romy is ervan overtuigd dat dat haar wel gaat lukken. Want die humor die jij hebt, heeft mijn broertje ook voegt ze eraan toe. De twee babbelen nog even gezellig door en er is geen sprake meer van enige irritatie. Maar voor hoelang?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *