Jessie en Maikel hebben onenigheid over het voetbal evenement

Jessie en Maikel hebben onenigheid over het voetbal evenement

Jessie en Maikel kregen een tijdje terug een leuk idee. Ze willen een voetbaltoernooi organiseren in Utopia 2. Vandaag komt er iemand langs om de mogelijkheden te bekijken voor het leggen van grasmatten. Zo krijgt dit toffe idee van Jessie en Maikel steeds meer vorm. Als Jessie aan Maikel meldt dat het waarschijnlijk pas 1 september wordt, schiet dit bij Maikel in het verkeerde keelgat. Hij vindt dat het per se in augustus moet plaatsvinden. Wat nou als we tegen problemen aanlopen met het hechten van de grasmatten vraagt Jessie. Dat is toch hartstikke dom? Maikel zucht. Jij mag het regelen, zonder te overleggen zeg jij dat het 1 september moet vervolgd hij boos. De twee raken in een flinke discussie. Jessie vindt dat ze ruim de tijd moeten nemen voor de training, maar hier is Maikel het niet mee eens. Uiteindelijk lopen de twee boos en met flink gescheld uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *