Mylène maakt een grote fout in haar planning

Mylène maakt een grote fout in haar planning

Mylène is al de hele dag bezig met het voorbereiden van een kinderfeestje. Ze heeft geregeld dat de kinderen bootcamples krijgen door een bootcampleraar, zodat ze een leuke tijd zullen hebben. Wanneer Mylène de laatste dingen heeft voorbereid en bij de poort staat te wachten op de bootcampleraar, vertelt Merel vervelend nieuws. Ik heb een verrassing voor je, het is in juli en niet vandaag geeft Merel aan. Mylène weet niet wat ze hoort en weet niet wat ze moet zeggen. Wat erg, wat k*t, wat dom. Ze weet zich geen houding t geven en wacht af tot de bootcampleraar er is om het nieuws te vertellen. Wanneer de leraar dit hoort wordt er voorgesteld om bootcamp te geven aan andere bewoners. Dit vindt de leraar goed. Zal de Mylène de volgende keer wel goed in de agenda kijken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *