Mylène vergelijkt Alexandra met een borderliner en wordt aangesproken

Mylène vergelijkt Alexandra met een borderliner en wordt aangesproken

Tijdens de lezing over hooggevoeligheid stelde Mylène een nogal heftige vraag. Ze vroeg of mensen met persoonlijkheidsstoornis niet mensen met borderline waren. Merel spreekt Mylène hier na afloop op aan. Mylène geeft al snel aan dat ze niet aan het sturen was dat Alexandra een borderliner is. Merel is het daar niet mee eens en het leek volgens haar echt alsof ze aan het sturen was. Brandon sluit zich bij Merel aan en hij vindt ook dat de vraag anders gesteld kon worden. Mylène laat weten dat het niet zo haar bedoeling was. Die vraag kwam gewoon in me op, nu zit er iemand voegt ze eraan toe. Wat later loopt Franny naar Alexandra over de vraag. Alexandra zegt dat ze het niet persoonlijk opnam. Dan is het mooi zegt ze opgelucht. Alexandra vindt het ook een erg heftige vraag, maar iedereen mag vragen stellen vindt ze. Zolang het niet persoonlijk wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *