De nieuwe muzieknummers van Jessie en Gerrit zijn binnen!

De nieuwe muzieknummers van Jessie en Gerrit zijn binnen!

Gerrit zit achter de computer in de silo en hij vertelt wat later tegen Jessie die binnenkomt dat hun nummers binnen zijn. De twee mannen zijn erg blij en benieuwd. Gerrit zet het gelijk op een USB-stick. Nadat het op de USB gezet is lopen ze samen naar het atelier om het te gaan beluisteren. Franny luistert ook mee en Shelley is ondertussen Brandon aan het knippen. Het is nu nog een verrassing wat de mannen van plan zijn met het nummers. Zullen ze het zondag op de markt laten horen aan het publiek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *