Gerrit doet een gevaarlijke ontdekking

Gerrit doet een gevaarlijke ontdekking

Jessie en Gerrit lopen over het terrein. Gerrit valt iets op. Ik zie de zaagmachine zonder zeil zegt hij. Jessie slaakt een zucht. Er is zoveel waar je op moet letten, hè? reageert hij. Het leuke is zegt Gerrit ze heeft het zeil er wel overheen gedaan, maar het is er waarschijnlijk afgewaaid omdat er geen steen op zit. Als hij de zaagmachine gaat bekijken ziet hij dat het apparaat ook aan staat en dat de haspel open en bloot ligt. Snel keert hij de haspel om zodat het water eruit kan lopen en spant hij het zeil er opnieuw over de apparatuur heen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *