Jessie belt met de producer en bespreekt de toekomstplannen

Jessie belt met de producer en bespreekt de toekomstplannen

Jessie is een belangrijk telefoontje aan het plegen met de producer. Volgende week op 4 oktober is namelijk de releaseparty van Jessie en Gerrit a.k.a. Toffe Tony en Mister Richman. De producer en Jessie bespreken wanneer de outfits voor de releaseparty worden gebracht. Na een klein misverstand hebben ze afgesproken dat de kleding aankomende week wordt langs gebracht. Vervolgens gaat het gesprek over de toekomst, want de artiesten willen natuurlijk niet dat het succes ophoudt. Ze hebben afgesproken dat er sowieso nog twee tracks uit gaan komen. Gaat de releaseparty een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *