De bewoners maken Utopia 2 klaar voor de markt van morgen

De bewoners maken Utopia 2 klaar voor de markt van morgen

De bewoners zijn vandaag druk bezig met de voorbereidingen voor de Happy Kids Familiemarkt. Er wordt van alles opgebouwd. Jessie is bezig met het bouwen van de kraampjes waar alle hapjes en drankjes verkocht zullen worden. Ondertussen zijn Brandon en Mylène de aardappelen aan het snijden en aan het frituren. Jordie denkt ook na over de gezonde gasten, want hij is de aardbeien aan het snijden. Tot slot zijn Hiske en Gerrit weer lekker aan het bakken. de twee zijn namelijk stroopwafelcake aan het maken. Morgen is het zover en het beloofd gezellig te worden. Zal het een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *