Merel wordt gek van de niet werkende apparatuur in Utopia 2, de frietpan werkt niet net voor de markt

Merel wordt gek van de niet werkende apparatuur in Utopia 2, de frietpan werkt niet net voor de markt

Merel is boos. De frituurpan is namelijk kapot en die hebben ze morgen nodig bij de markt. Ze heeft hiervoor gebeld maar de persoon aan de andere kant van de lijn kon haar helaas niet helpen. Morgen lopen we weer omzet mis, omdat de frituurpan het niet doet zegt Merel vervolgens. Andrea merkt op dat ze misschien beter een snackkar konden huren. Merel geeft aan vanaf nu elk uur naar de verantwoordelijken te bellen in de hoop dat het snel wordt opgelost. Zal er alsnog een oplossing komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *