Shelley geeft Jordie een make-over, hij krijgt een nieuwe haarkleur

Shelley geeft Jordie een make-over, hij krijgt een nieuwe haarkleur

Shelley en Jordie staan in de silo. De twee zijn in gesprek als Jordie aan haar vraagt, heb je zin om mijn haar te doen, of niet? Jordie wil graag dat zijn haar geverfd wordt en ze kunnen volgens hem niks doen. Shelley wil het best doen maar wil er verder geen gezeik van krijgen. Als ze naar buiten gaan wil Jordie naar Jessie lopen om te vragen of ze iets kunnen doen maar Shelley houdt hem tegen. F*ck it, kom gewoon. Je hoeft het niet te vragen voegt ze eraan toe. Samen lopen ze naar het atelier. Als hij gaat zeiken, krijgt hij ook echt de wind van voren gaat Shelley verder. En legt uit dat Franny en Gerrit zich ook afzonderden toen er andere problemen werden opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *